Frida & Davids blogg

2011-10-31
09:07:39

jakt helg!

Har haft en underbar helg! Vi har varit på skogsjakt och lite fjälljakt tillsammans med Petra och Jonte som är ägare av Giddes Valentino. En supersnygg hanhund med stort GO i =) Vi hade med oss Tira och Stella som vanligt samt lilleprins Taro. Hundarna har jobbat superbra både Lördag och Söndag. Hittat fågel, tagit stånd men fåglarna har lättat på icke skjutbart avstånd.. väldigt skygga. Längtar efter mera snö på fjället eftersom det just nu knappt finns en snöfläck där vi varit och riporna är helvita.. kommer det snö på detta blir det nog kanonjakt igen. Ska dela med mig av några fina bilder på Giddes ValenTINO som jag även sett i valplådan när han var riktigt liten:











Lilleman Taro har också skött sig bra ihelg! Han sekunderar varenda gång någon av hundarna står, tycker det är så roligt :) och tjäder och riplukt markeras ordentligt.. ska bli kul att se när han börjar ta självständigt stånd..Är ett bra tag till det såklart men han är på god väg :) söka har han börjar göra lite smått också..han bara flyger fram :)





Taro Sekunderar till Stella.. Ena tassen uppe tillomed =) Snyggt!




och så underbara Tira.. vad kan man säga mer än att hon är bäst? <3



Avslutar med en bild på mor och son, Härkmoens salt och peppar och Giddes Valentino.. Stella börjar se lite sliten ut medans hennes son fortfarande är ung och fräsch :)



Kommentar:
#1: Kicki & Anders

Härliga bilder.Man ser att Tino är efter Stella.Samma färger & blicken är lika. Synd bara med att fåglarna var skygga.

2011-10-31 @ 15:51:21
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: