Frida & Davids blogg

2012-04-15
07:56:07

valpfilm


gulle valparna har börjat testa gå lite på alla 4.. lite svårt men snart spriger dom nog fram =)



TARO har tävlat i helg i fjällpokalen där 22 st premierade unghundar tävlade. Han fick i första släpp ett fågelarbete utan res. Han låg på topp ett tag men men i hans sista släpp så går han på en stöt och går Hejdlöst efter ;) typiskt unghundsgrej, så resultatet blev ett 3de pris i UKL :) david var jätte nöjd med sin unga taro trots stöten på slutet, man får ju inte glömma att han är 11 månader endast och ändå tar premie på ett högstatusprov. Giddes H kalla blev placerad som 4a i fjällpokalen med 2 ukl. Så en mkt bra helg =) snart kommer taro hem så jag får pussa på han!!



en bild på Taro när han står för ripa för någon helg sedan.

TAROS pappa Högfjällshundens humle placerar sig som 5a i SM ihelg så vi är jätte stolta över han :) taro har en duktig pappa att brås på!! grattis till humle och ägarna dick och lena edin! Vinnaren av SM blev en pointer Forsrännarens Certina ägare Anders Fors med 1 SKL HP CERT och CACIT :) duktig pointer!! Och jätte grattis till alla andra det gick bra för i vinter SM!


Jag har varit hemma med min Tira hela helgen. Tira har börjat ta pauser från sina små barn :) när dom sover passar hon på att göra annat, typ mysa med matte i soffan eller vara ute på myren och springa. Hon är i bra kondis trots att hon just fått valpar:)

mer bilder på valparna kommer innom kort :)


Kommentar:
#1: Larsgunnar Annerstedt

2012-04-16 @ 08:02:19
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: