Frida & Davids blogg

2012-03-19
13:54:10

sparkar v 7

Nu har vi börjat känna valprörelser i Tiras mage..Tira blir också lite fundersam när det fladdrar till i magen.. men hon vet ju vad som finns där inne :)




Tira är tjock och trött och mkt hungrig.. vilar mest hela dagarna.. hon är mkt slöare nu när vi är ute och promenerar.. men är viktigt att hålla igång ändå så att hon får en enkel valpning.. hon har bra grund kondition så det borde gå bra. Ihelg har hon varit hos davids farfar och farmor i torneträsk när david varit och arkat och tränat med Taro och jag har jobbat hela helgen.. Tira har haft det lugnt och skönt, dom har varit ute några vändor mer skidor med henne och hon har fått äta mkt god mat :) Taro har det gått bra för ihelg på träningen.. riporna har varit jätte trygga och utspridda i små flockar och även några singelripor.. så han har fått goda chanser.. han har tagit stånd på syn av fågel och även på vittring.. hans sök börjar, som jag tidigare skrev, också se bättre och bättre ut.. men man får inte glömma att han bara är 10 månader :)

det var allt för idag! hejs

Kommentarer:
#1: Maja

Tira ser så rund och go ut:) Ni tävlar väl inte om vem som blir störst eller tjockast?? Jättepositivt att det går så bra för fina Taro, han är så ung och ändå så duktig. Håller tummarna att det ska gå bra för er alla..

Kram

2012-03-19 @ 19:53:36
#2: Svar till Maja:

Tira vinner tjock-tävlingen här i huset =) men snart kanske jag går om henne ;) Ja det är roligt att Taro börjat visa lite framfötter men han är så liten ännu, har har en bit kvar på vägen :) tack maja!! kram /frida

2012-03-19 @ 20:07:43
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: