Frida & Davids blogg

2015-04-07
12:24:04

Tira dräktig!
 
Förra veckan gjorde vi ultraljud på Tira hos Lena på kiruna veterinärpraktik och vi såg ett gäng valpar :) känns riktigt skönt och vi såg även hjärtslagen och allt såg bra ut. Hoppas allt går bra hela vägen nu tills dom föds, förmodligen kommer dom sista dagarna i april. Tira har blivit väldigt bred redan så får se om hon kommer rulla fram sista veckan om det fortsätter i dethär tempot.
 
 
i övrigt mår hon bra! Vecka 3 av dräktigheten åt hon väldigt dåligt och vissa dagar inget alls.. hon spydde även 3-4 gånger den veckan och var ganska låg.. Men nu är matlusten tillbaka och hon äter med bra aptit och hon är jätte pigg =) Nu är hon mellan vecka 5 och 6. Svårt att veta vilken dag parningen tog men var nog sista parningen som var helt rätt dag för Flax och hon satt fast bara nån minut efter att vi kom dit så känns som att det var den dagen som var helt rätt.. dygn 16 var det.
 
Ripas har varit ute ihelg och tränat och haft flera fina fågelarbeten som även kommit med på film, några av dom filmerna kommer ut på bloggen om några dagar.
 
hejsvejs
 
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: