Frida & Davids blogg

2015-04-13
11:05:14

Vinnare laplands cup
 
 
Går ju nästan inte att förstå att våran lilla Ripas vunnit Lapland cup ihelgen! var så otrooligt många duktiga unghundar med! Ripas är en otrolig viltfinnare, hon hade 4 fågelarbeten på laplans cup. Hon fick 1 UKL HP!
 
Och på Lördagens UKL i abisko så gick det bra för BÅDE Ripas och SARVAS "Arwen" som är Ripas kullsyster och ägs av Jim Lindqvist! Båda systrarna fick 1 UKL!! Vi är så glad över detta och jim är så duktig med arwen, ute och tränar med henne hur mycket som helst! Bra jobbat!!
 
 
Många valpar från kullen verkar ha gemensamt att dom har MYCKET (!!) jaktlust och MYCKET motor och ett otroligt stort aktiverings behov (JAKT behov) Jag vet inte om Ripas hade gått att ha och göra med ifall hon inte hade fått jaga / träna så mycket som hon gör ;) hon har sån enomt motor och energi! rent ut sagt lite galen.Men det visste vi att vi skulle få :) Både Spraka och Joshi har enormt hög jaktlust så var precis detta vi förväntat oss. Kan man hantera all denna motor och jaktlust tror jag dessa undomar kan bli riktigt bra :)  Och eftersom Ripas får utlopp för allt hon behöver hos oss så är hon världens enklaste, accepterar alla lägen. En riktigt fin tjej!
Kommentar:
#1: Maja

Stort Grattis! Så bra jobbat av er:) Sedan håller jag helt med dig om att jakthundar som får utlopp för sin energi blir så lugna och trygga i hemmiljön:)

2015-04-19 @ 07:13:54
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: