Frida & Davids blogg

2011-08-22
08:32:31

Ny blogg

Hej! Jag har nu fixat en helt ny och fräsch blogg som är länkad från hemsidan! Här kommer jag skriva allt som sker med våra hundar, jakt, utställning, träning, vardag, ja allt möjligt =) hoppas mina läsare från förra sidan kommer följa oss även här..

Denna blogg måste börja med lite skryt om våran valp Finnlidens Chevalier "Taro".. våran nya hundunge som vi har i huset :) Han är nu 3 och en halv månad gammal och han är helt underbar och duktig! Han gör alla behov utomhus, (och har gjort det sen han kom hit) han sover hela nätterna, han är ensam hemma några timmar då och då helt utan problem, han äter som en häst och han är så busig, kontaktsökande och glad HELA tiden :) vad kan man annat önska av en valp! Ja helt perfekt helt enkelt!Sen har Tira varit på höstens första jaktprov ihelg, skogsprov i Arvidsjaur! Hon hade gått kanon fint hela dagen men inte kommit på fågel förutom på 1 stöt.. så blev ingen premie denna gång men hösten är lång :) Egentligen behövs det inte startas mer i UKL då hon redan har 3 st 1or men är så roligt med jaktprov iaf så david kan inte låta bli =) och tira älskar det också så vi kommer fortsätta med ukl hela hösten eftersom det är sista hösten hon går i ukl, sen till våren är hon 2 år och öppenklassen som gäller & kraven ökar, ska bli roligt =) det som var roligt var ju att Giddes H Kalla fick 1a pris med HP i UKL, den enda unghunden som blev premierad i partiet..
Tira visar sig vara skicklig även i skog och kunna anpassa söket för en annan terräng och hålla mer kontakt med David och dra ner söket så det inte är lika "stort" som på fjället.. helt fantastiskt vad jakthundar är kloka! Och skogsjakt är även det roligt har vi kommit på! fastän det mest är fjället vi har varit på.

Det var det första blogg inlägget =) och fler kommer!
Kommentarer:
#1: Kicki & Anders

KulFrida nu är du pågång. Det ska bli roligt att följa denna sida.

2011-08-22 @ 18:02:33

Så roligt att ni är så nöjda med Taro..nu håller vi tummarna på att det fortsätter så;)Tira var så super söt på fotona och David kommer säkert att hinna fixa till några fler premier på henne, vi håller tummarna för det. Kram

2011-08-22 @ 21:03:12
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: