Frida & Davids blogg

2012-04-05
15:19:10

valparna 6 dagar

Imorgon är valparna redan 1 vecka gammal! Helt otroligt vad fort det går. Har varit ledig ca 1 vecka och idag har jag jobbat en stund, men nu blir jag långledig igen.. mysigt att vara hemma med valparna. den 23de april slutar jag jobba helt så då blir det att bara ta hand om valparna och invänta våran egen bebis. Ska bli skönt!
David och Taro har såklart åkt ut med arken.. Liite sugen var både jag och tira på att följa med.. såg på hennes blick att hon vet Exakt vars husse ska när han packar skotern och hundpulkan. Men till hösten ska hon få jaga igen så det räcker och blir över! under sommaren blir det konditionsträning så hon är upptränad till hösten efter valpningen.. tror hon längtar lite även om det är mysigt i valplådan ;) Tira är så duktig och ordentlig med sina valpar, städar upp allt på en gång, inge smuts i valplådan vill hon ha..

ska bli spännande att se hur det går för Taro ihelg när han ska träna med david. hans jaktlust har ökat med kanske 100 procent dom senaste veckorna ;)) vilket kan betyda eftergångar? vi får se.. han är så ung och duktig så vi är supernöjd med han, mer än man kan begära av en sån ung kille.. kan inte förstå att han faktiskt går i UKL både till hösten OCH nästa vår IGEN.. lillemannen!


här ovan har vi en fin liten kille som börjar bli brun runt ögonen.. blir nog bra pigmenterad. mörka klor har han fått och ena örat är brunt.. fin fint :) alla valpar börjar bli så jämna i stolek och utseende så är svårt att skilja på dom.. tur att man märkt dom så man har lite koll vem som är vem. Är en tik som verkligen tar priset, hon har otroligt stor, hänger i en spena dagarna igenom, matvrak som bara den, sen är hon otroligt bestämt också..trycker sig igenom alla valpar som äter bara för att själv komma åt den bästa spenan =)  hon är tuff brud.. Var en valp som tog fel på öra och spena här för någon dag sen, han tog ett rejält grepp i sitt syskons öra och sög och drog ordentligt.. stackas syskonet fick slem i örat :)


här har vi en hane som ser ut att bli brun på ena sidan, som synes? Hanarna är mörkare än tikarna än så länge.. Spännande att se här om ett tag alla färger som börjar dyka upp. Dom har riktiga trubbnosar allihopa. & grova tassar och ben har dom.


alla valpar är jätte fina, känner mig så stolt och nöjd över denna kull! Står verkligen för denna kombination till 100 procent! Hoppas dom visar framfötterna i framtiden :)

Kommentarer:
#1: Maja

Killarna är så fulsöta, de ser annars jämna och fina ut. Måste komma förbi nästa vecka och titta på dem, kanske finns det en liten "Brolle Junior" hos er;)

2012-04-05 @ 19:59:59
#2: Maja

Glömde skriva att det är så roligt Frida när du skriver så fint och intressant och humoristiskt i bloggen:)) Du är superduktig!/Påskkramar till er alla

2012-04-05 @ 20:03:33
#3: Frida

till maja: Klart de finns en brolle här i gänget ;) killarna i kullen är verkligen underbara allihopa! Dom är riktigt runda och goa verkar finnas mkt mat åt dom! och tira bara äter och äter..kom förbi när ni vill och mys med valparna / kram frida

2012-04-05 @ 21:46:31
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: