Frida & Davids blogg

2012-12-31
16:41:41

nyårsträning
 
Idag har tira och taro varit uppe på kalfjället och jagat fjällripor! Dom fick 3 situationer var som förvaltades väl.. OK taros sista arbete blev det lite överkokning och han gick efter rejält. Men det spelar ingen roll, han går i UKL hela våren så =) David är så nöjd att taro börjat gå BETYDLIGT bättre nu och han har som mognat lite i sin "jakthjärna" :) går verkligen frammåt med våran ungdom.. Tira har varit suverän idag och hon är så säker på fågel. Finns ALLTID fågel där hon står.. och hon reser försiktigt i etapper och hon är lugn i flog!! underbart! det negativa med tikar är att dom blir lite "slö" i höglöp och efter löpet när skendräktigheten smyger sig på. men vi vet ju att det snart är över och tira är tillbaka i sitt esse igen,, är samma sak eftre varje löp så de är inget ovanligt direkt =) davves kommemntar om tira idag var "klockren" och de är väl ganska bra betyg =)
 
 
 
tira i stånd.
 
 
tira gumman sitter efter ett fågelarbete utan res, men satt när fågel gick.
 
taro i stånd.
 
En super lyckad dag! GOTT NYTT ÅR!!
 
 

2012-12-02
16:27:33

Bella
 
Har fått äran att vara Bella-vakt ihelg när hennes familj åkte till Sthlm :) har varit så mysigt.. på fredagen fick hon träna lite med David innan han åkte iväg, men efter det har hon faktiskt fått ta det ganska lugnt med tanke på att både hon och hennes mamma är i höglöp så ingen ide att släppa dom lös.. och så har de varit 25 minus.. så bara koppelprommisar och kramar innomhus har helgen bestått av =)
 
några bilder fotade jag och david på finisen
 
 
linförighet
 
försöker öva på att stå lite fint..
 
sido-pose
 
frusen ripa
 
 
bella och mamma tira myser
 
 
Känns faktiskt riktigt tråkigt att hon åker hem idag! hade gärna behållt henne, men har svårt att tro att Tomas och Elisabeth släpper ifrån sig sin bella.. :)