Frida & Davids blogg

2012-06-10
15:13:03

träning i regnet

Tira är som förbytt eftet valpisarna.. hon är hel busig och vild..(alla som känner tira vet att hon annars vanligtvis Inte är vild, snarare filbunke hemma) Utomhus är hon som ett sträck i skogen.. kommer antagligen springa ihjäl sig en vacker dag om de fortsätter såhär =) hehe.. inget fel på farten kan jag då säga.. hon söker superfint i skogen och hennes jaktlust är ju Enorm.. ska bli så otroligt kul till hösten på skogsfågeljakten.. david älskar att vara ute med tira och träna, hon är så härlig tjej på alla sätt <3

Här tränar älsklingsgumman apport.. hon älskar att apportera ute i skogen.. här har vi gömt den så hon fick söka ett tag men vilket Enormt driv tillbaka med appporten Direkt hon hittar den.. inget snack om Vem hon apporterar till =) hon älskar sin husse och gör i stort sett allt för han.. men samtidigt är hon ingen mes och skulle aaldrig visa sig berörd om hon får åtsägning.. never ever.. fast vi vet ju att hon tar åt sig av exempelvis korrigering eftersom hon dom gånger gör om och gör bättre nästa gång.. men Visa utåt att man är berörd.. nej nej..hon går med huvudet högt alltid :) tuff tjej är rätt ord..

Sen har vi lillebror tampen som också tränat idag.. fortsätter med apporten fast bara lite korta små tränignspass.. han har ju inget behov av att ha den färdig ännu eftersom det är UKL till hösten igen.. men är ändå bra att få In den till hösten eftersom det mest blir praktisk jakt förstås och de är ju roligt om apporten sitter då även för han..


han har också sprungit som bara den idag i skogen.. inte samma jaktlust som tira men han är inte ännu helt vaken förstås.. inget som är nån stress alls för han är bara 1 år.. han har jätte fin kontakt i skogen och är lyhörd =) vill göra bra ifrån sig hela tiden..

taro tröött tira vill springa mera :) <3 tiras tissar börjar gå till sig också..! snart är hon hel fit igen :) motionerar varje dag ute i skogen så!Kommentar:
#1: Maja

Duktiga och fina Taro och Tira! Har man hund så är det bara ut i alla väder och ha rätt kläder;)

2012-06-10 @ 18:33:25
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: