Frida & Davids blogg

2012-05-28
12:47:17

Alla valpar har flyttat!

Nu har alla valpar flyttat.. har varit fullt upp på senaste med leverans osv därför det blivit lite glest i uppdatering här :) Saknar alla valpar såå mycket men vet att dom alla har det så bra så det känns skönt! Alla valpar hade ju sina egenheter så man älskar verkligen var och en precis lika mycket.. men nu är dom redo för nya äventyr med nya familjer! har fått lite bilder från deras nya hem som jag tänkte dela med mig av..

Giddes I Brolle JR som vi redan hunnit hälsa på såklart..Han bor med Tiras uppfödare och har sällskap av 2 setterkillar, Svarvares Diezel och Mahjorts Barry.. en lustig grej är ju att Diezel är morbror åt Barry.. och barry är morbror åt lille brolle.. så han har hamnat hos sina släktingar :)


Här ligger dom alla tre och myser i solen..



mysiga killen.. somnade i min famn när vi var och hälsade på.. och imorgon ska jag få äran att vakta denna kille en stund på dan.. som jag längtar!! han verkar vara mkt trygg valp med otroligt busiga inslag =) ska bli spännande att följa han.



Här nedan har vi en annan liten sötkille som heter Giddes Il tempo gigante som flyttat till margrete och terje i norge.. enligt hans nya ägare är han en cool och glad kille :) önskar denna fina kille stort lycka till i framtiden!







Sen har vi goa Giddes I Dizel som flyttat hela vägen ner till Skåne.. Våran lilla duracell kille! han var verkligen en pigg krabat och han verkar följa samma mönster nere i skåne :) Enligt hans ägare Sven så har han även lätt att slappna av och kan somna var som helst. Har fått fina bilder från skåne:







Giddes I Tekla som har flyttat till Kjell och nettan är även hon en otroligt PIGG och busig tjej..det har vi sett redan i valplådan ;) ska bli såå intressant att se hur hon blir i framtiden =)




Här har vi lilla Giddes I Nova som flyttat till karin kostet och familj! har fått bilder från hennes första dag med sin nya familj där hon fick träffa en irsk setter kompis :) lycka till i framtiden lilla nova!







Sen har vi sist och faktiskt minst, (i stolek iaf=) Giddes I Bella! Lilla bella som var längst kvar hos oss så jag fick mysa med henne en extra dag..Hon har flyttat till Thomas Niemi med familj och setterkompisen Plettskis Mira..Lycka till lilla bella!!


Kommentarer:
#1: Maja

Det är alltid så roligt Frida, att få läsa det du skriver om, humoristiskt och innehållsrik text:). Kul med bilder på alla köpare och valparna.



Tack för sköthjälpen idag av Brolle, han sov så gott när jag kom hem.

Numera blir det tidiga kvällar för han är otroligt morgonpigg.....fast han somnar vid 20.30 och vaknar 04.30.....så det är positivt....men sedan är det full rulle

2012-05-29 @ 20:15:30
#2: Karin

Tidiga kvällar även här!Nova vill ut 3.30 m sen brukar vi sova vidare t 6 :) fast i natt fick vi sova ända t 6 utan nattrastning,hoppas d fortsätter så!

2012-05-29 @ 20:38:32
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: