Frida & Davids blogg

2012-05-11
13:54:54

Fullt ös 6 veckor

Idag blir valparna 6 veckor! Ikväll ska vi fota enskilda bilder på valparna + uppställningsbilder för jag behöver såklart assistans av david till detta och han är inte hemma ännu så ikväll eller imorgon på förmiddan så kommer det upp 6 veckors bilder :) IDAG har även stamtavlorna kommit!! Namnen på valparna är:

  • Giddes Il Tempo Gigante

  • Giddes I Dizel

  • Giddes I Brolle Jr.

  • Giddes I Bella

  • Giddes I Tekla

  • Giddes I Nova

Valpköparna har valt så fina namn till sina valpar. I temperamentet är alla väldigt jämna.. pigga nyfikna sociala, lite "speedade" ;) osv.. exteriört är dom också väldigt lika, storleken skiljer sig såklart en aning från individ till individ men det är ingen som vet hur det blir när dom blir vuxna, minsta kan bli störst och tvärt om. det har man sett förr. Så man kan inte annat än gissa :) älskar denna lilla kull så mycket så kommer gråta när dom flyttar det är jag helt övertygad om! men det är naturligt för valp att flytta hemifrån och våra valpköpare är helt kanon så är övertygad om att det kommer gå bra.

Valparna har flyttat tilll hundrummet där dom har fri tillgång till utevistelse på dagarna i hagen, springer in och ut och leker och gör oftast sina behov ute. När dom blir trött samlas dom alla i en hög inne i deras lilla koja. Varmt och skönt.





såhär mysigt är det med syskon!









såhär ser der ut!



bus hela dagarna!
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: