Frida & Davids blogg

2012-11-04
17:18:03

snö!
Taro har stugmys!
 
 
Hej å håå nu har vi fått tillbaka våran dator äntligen =) den har varit på rep som vanligt =) denna gång har dom bytt ut hela hårddisken och en massa annat.. så istort sett en ny dator!
 
Ihelg har vi varit på jakt, eller jag och Noel har legat inne i stugan och myst..
Det var jätte jobbigt före för hundarna, tö snö och snöbollar i pälsarna :( inte roligt. Jakob Köhler har varit med frpån luleå med hans tik Tuva (tomluva;) hon är barnbarn till foppa, en avkomma av Töttadalens Quatro !
 
Hon och Tira har verkligen funnit varann.. två tikar som vet konsten att ta det lugnt =) sånt gillar vi!
 
 
Tira och Tuva i mysartagen!!
 
 
Jag och Taro har varit ute och tränat en liten extra sväng när alla kommit hem från jakten! vi gick bara en bit från stugan och hade helt färska ripspår.. passade på att träna apport i fågelvittringen och det gick super bra. 3 perfekta apporteringar på ripan vi hade med, som var nyskjuten. så vi trallde på hem igen nöjda och glada...
 
 
Har nya bilder på Giddes Il tempo Gigante och Giddes I brolle Jr.
 
tempo 6 mån.
 
brolle jr..6 mån.
 
Vi var påväg till LULEÅ förra helgen för vi hade bokat in en dag för I-kullen att träna på rapphöns (för dom som bor i stan som har nära att följa) men var bara 2 st som hade möjlighet att följa så vi får ta ett nytt försök nästa höst =) hoppas att fler kan följa med då!
Nu på tisdag får jag se några från I-kullen igen för då ska vi ha utställningsträning! och ävem på fredag. ska bli spännande att träffa valparna, är alltid lika roligt. Hoppas man kan hjälpa dom och träna inför kommande utställningar. även tira och taro ska "dammas av" för nu blir det utställning i november och även hela sommaren ska de ställas ut.
 
Hejsvej!
 
 
 
Kommentar:
#1: Maja

Verkar vara ett helt gäng med fina och lugna hundar...:)

2012-11-13 @ 15:10:59
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: