Frida & Davids blogg

2013-01-27
11:22:11

kylig jaktdag
 
Igår var det ganska kyligt, ca 17 minus när vi åkte ut på morgonen men vad gör det när humöret är på topp! =) Jag och noel hade så mysigt i niila pulkan påväg ut.. där inne är det varmt och skönt.
 
Tira, spraka och kalla skulle få jaga och dom var super taggade.
Blev en jätte fin dag med 3 situationer på tira, 2 på kalla och 1 på spraka. Dom var verkligen super lydiga igår. Tiras första fågelarbete var nåågot hett för kalla sekunderade henne men började pressa på bakifrån och fåglarna var så lätta på vingarna så tror bägge hundarna försökte trycka fast fåglarna men dom lättade och kalla stannade på en gång men tira var liite orolig men 4-5 "skutt" sen satt hon lugnt och fint. Efter det var hon helt lugn i flog och skott på dom 2 sista arbeterna.

Tira står kalla sekunderar.
 
Det är bra att utmana lite och försvåra lite för våran fröken med konkurrens.. för vi vet ju att hon blir super het av konkurrens så det behöver hon verkligen träna på!
 
Sen fick anders skjuta en fågel för tira, på bilden avancerar han fram med tira, hon är helt lugn när fågel gått, och hon apporterar.
 
 
 
super nöjda tirisen <3
 
sen påväg hem har tira ett riktigt kaststånd rakt mot en singelripa, (bilden nedan) som hon reser och är lugn efterråt.. hojja vilken härlig dag!!
 
 
kalla står och anders är påväg mot henne men fågeln lättar innan han kommer fram men kalla blir kvar, duktigt.
 
sammanfattningsvis en bra dag med tjejerna
 
Kommentar:
#1: Maja

Vackra bilder på fina och duktiga hundtjejer:) Tur att du Frida var med och fotade annars hade det inte blivit några foton;) Kopierar några av bilderna/kram

2013-01-27 @ 13:19:10
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: