Frida & Davids blogg

2014-04-08
12:43:00

Tira 1 ÖKL hp och även provets bästa ÖKL hund i Ritsem
 
Ihelg har david tävlat med Tira i Ritsem. Eftersom segrarklassen bara är en dag så tävlade han i ÖKL på Lördagen. Tira har ju redan 1 AK i Norge sedan tidigare. Men på Lördagens ÖKL prov så fick hon två fågelarbeten med res och hon fick 1 ÖKL hp :) hon fick även vandringspris för Ritsems vinterprovs bästa ÖKL hund. Super kul! I segrarklassen på Söndag så gick hon i första släppet mot pointer Certina, nästan direkt in i första säppet har dom samstånd mitt på kalfjället. Dom ser ripan och båda hundarna börjar rycka lite, ripan lättar framför nosen på dom och ingen av dom kunde hålla sig. Blev en liten vända ;) tyypiskt tira när det är konkurrens.. hon blir ett monster!! utan konkurrens kan hon hålla sig i skinnet men blir det samstånd så är det ofta hon inte riiktigt kan hålla sig så lugn som hon borde. Men så kul är att Mahjorts Barry (tira och sprakas kullbror) kom 3a i SKL med CK!! jätte grattis maja och janne till en kanon helg igen för era uppfödda hundar =) Både tira med 1 ökl hp och barry med placering och CK i SKL!!
 
 
tira sneglar förnöjt på sina diplom :) både Vandringspriset och HP bägaren och 1 ÖKL HP diplomet.
 
Satt och funderade på en grej.. tira har 6 st premier..
 
1 UKL
1 UKL HP
1 UKL HP
3 ÖKL (Fällning mitt framför nosen som blev en knall och fall apport)
1 AK
1ÖKL HP
 
alltså 5 av 6 permier är 1or =) får hoppas hon kan hålla sig i skinner i SKL i helg i abisko :)
 
det var allt för mig idag, nedanför finns bilder på valparna (14 dagar) när valparna blir större kommer jag uppdatera om dom mer än en gång i veckan.. just nu händer det inte så mkt där i lådan.. men snart blir det fullt ös då blir det lite filmer osv på dom också!
 
 
 
 
Kommentar:
#1: Maja

Stort Grattis till er och fina Tiras framgångar. Det är så roligt som uppfödare att ni är så engagerade och härligt att få följa med på eran resa med framgångar och hela Mahjorts kullen:)

2014-04-14 @ 20:01:50
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: