Frida & Davids blogg

2014-04-14
13:56:13

TIRA 2 SKL, CK, R-CACIT, HP, i björkis cup i abisko!!
 
 
Vilken bra vår vi haft med Tira!! Förra helgen i Ritsem tar hon 1 ÖKL HP (för andra gången) och ihelg i björkis cup i abisko placerar hon sig som 2a i segrarklassen och får CK, HP och R-CACIT!! Vi är såå glada för detta =) En pointer slog tira pga att den var aningen lydigare än tira.. men domaren Pekka Mattson sa att det var väldigt lite som skiljde mellan 1an och 2an..! Giddes H Kalla fick 3 SKL eftetrrsom hon hade fågelarbete utan resning för fåglarna var väldigt skygga på morgonen..
 
Tira med sin otursperiod med livmoderinflammation osv har hon verkligen fått revansch för =) hela tira känns så glad och hon är jätte pigg och uppåt hela tiden! Världens bästa tira <3
 
 
Och våra fina valpar har hunnit bli TRE hela veckor idag! det är nu som de är som gulligast ;) snart blir dom monster så får passa på att mysa med dom nu.. känner att tänderna är påväg ut vilken dag som helst på dom..
 
 
Hane nr 1.. en riktigt ljus kille!
 
 
hane nr 2..
 
 
tik nr 1.. har redan börjat få mörka pigment runt ögon :) gilla!
 
 
Tik nr 2.. en riktigt stor tjej dethär..
 
 
tik nr 3 har också börjat bli mörk runt ögonen :)
 
 
tik nr 4
 
 
tik nr 5..trefärgad :)
 
det var allt för denna dag! på återhörande
 
 
Kommentar:
#1: Maja

Stort Grattis igen till er och finaste Tira. Så fina valpar och jag vågar nog inte komma och titta på dem.... Tur att alla är bokade;)

2014-04-14 @ 20:05:33
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: