Frida & Davids blogg

2014-01-23
12:24:56

parning
 
 
Parningen är nu färdig med Spraka och Joshi!
 
Det blev snabba ryck eftersom spraka bestämde sig för att ha ett tyst löp. JUST nu när vi skulle para henne! så som TUR var gjorde kicki ett progresteron test hos veterinären (eftersom hon var svälld och någon enstaka bloddroppe hade hon haft) det testet visade att hon var i höglöp den dagen, eller dagen efter. Skulle vara omöjligt att ta ledigt från jobb osv med så kort varsel men då hade vi sån tur att Joshis ägare Roger Halvari kunde sätta sig i bilen omgående och bila 10 timmar med bil ner till oss från Vadsö. TACK så mycket roger! Roger och Joshi kom 01.55 på natten och strax efter 2 satt dom fast. Så antar att han kom i helt rätt tid :)
 
under tiden som Joshi varit här så är vi alla MYCKET imponerade över hans mentalitet. Han är lugnet själv inomhus. Väldigt lyhörd sin ägare. (tänk om man själv haft en så lydig hund;) Och inte ett pip på hela tiden han varit här.
behöver vi säga hur mkt vi hoppas på valpar nu??
Även spraka och hela Mahjorts A kull har ett mycket behagligt temperament dom också. Lugna och fina i hemma miljö. Hoppas valparna följer samma mönster.
 
Jag och david fotade några bilder på Joshi som jag tänkte dela med mig av
 
(ni får verkligen försöka titta på den snygga hunden och inte titta på dom för små tofflor som jag har på mig samt randiga sockar ;)
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
Kommentar:
#1: Maja

Härligt, nu blir det spännande att se vad som blir av detta, de ser fin ut tillsammans:) Joshi ser riktigt fin ut.
Håller tummarna att allt går bra/kram till er alla

2014-01-25 @ 16:38:28
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: