Frida & Davids blogg

2014-06-12
12:56:52

Ripas fick stanna
 
 
Giddes J Ripas är vår nya tjej. Ni får ursäkta att jag inte uppdaterat på ett tag men efter att man sålt valparna måste man liksom bara.. andas ett tag ;))) Men nu är alla sålda och jag är jätte nöjd med placeringarna! Kunde inte fått bättre valpköpare och det menar jag om varenda en av er!! är övertygad om att alla valparna kommer få kanon bra liv!
Lite om Ripas då:
 
Exteriört är hon en kraftig tjej med mkt bra benstomme. Jag gillar hennes front/förbröst som är mkt välutvecklat. Hon är ganska lång i kroppen men inte för lång. Hoppas hon fortsätter utevecklas till en vacker setter :)
 
Mentalt är hon än så länge orädslan själv ungefär.. finns inget som berör henne..hon blir aldrig rädd för något.Hon verkar vara väldigt tuff; och med det menar jag just orädd och frammåt. Av korrigering tar hon åt sig och lyssnar väldigt bra! men blir inte direkt berörd.. Hoppar hon på noel eller biter på han så morrar man åt henne  eller ryter nej eller liknanade så tittar hon bara på en och går iväg.. alltså slutar med det hon gör men visar inte direkt att hon ångrar sig ;)) hehe. Blir spännande att se vad hon blir i framtiden :) hon verkar iaf väldigt stabil och finns inget pip alls i henne och det är skönt. Hundgård, bilbur, varsom helst och inget gnäll.
 
 
 
Sen så var vi ju i Luleå förra helgen och resultatet på Svenska setterklubbens utställning blev 3de bästa tik i jaktklassen med CK. Känns så super kul!
 
kritiken
Vackert femenint huvud. Vacker halslinje, Utmärkt benstomme för storleken. Vällagd skuldra o överarm. Välutvecklat frambröst. Ngt kort bröstben. Utmärkt över och underlinje. Ordinärt kors för rasen. Bra knä och has. Utmärkta tassar. Utmärkt steg från sidan. Utmärkt päls och färg. Välvisad
Domare Vibeke a Lorensen
 
 
ihelg blir det utställning i gällivare så man får hålla alla sina tummar för att tira får sista CK:t som hon behöver för att bli Se uch
 
Det var allt för idag! hejsvejs
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: