Frida & Davids blogg

2014-09-23
13:02:38

jakt hela tiden
 
Lite bilder från vår hellikpoter resa i torsdags!
 
 
Världens finaste tira vilar lite! <3 finns Ingen som denna tjej <3
 
gott med macka i pausen...
 
 
 
 
 
sanne och astor var med..
 
 
tira hämtar in en ripa efter ett riktigt kast stånd och snabb avance och ripan fälldes 10 meter framför tira..:) sen hämtar hon den glatt
 
 
 
lilla vega som utvecklats en hel del på semaste tiden =) ihelg fick hon en 3 UKL. Hon gick jätte fint söksmässigt men hon stod på så långt håll från david och när vega står så ser dom hur fåglarna börjar lyfta påhuvudet och han inser att snart fllyger dom iväg så han drog en chansning så att han skulle få visa med resning.. han avståndsreser och säger Ja och vega reser och när fåglarna går så sitter hon.. MEN då kommer skottet, och david är så långt ifrån henne så hon kunde inte hålla sig och gick efter... :) lite friskhets tecken får man ta..
 
Tira har också tävlat i SKL ihelg och hon var segrarklassens bästa sökare enligt domaren =)) desvärre inte en enda fågel hennes släpp.. så himla trist.. men man ska ha lite tur också på jaktprov så är det bara =)
 
Sen söndagen startade han henne i ÖKL för att det annars hade varit för få hundar så han "ställde upp för laget" ;) tira gick söksmässigt för 1 ökl hela dagen men i hennes fågelarbete så avståndsreste david även där eftersom fåglarna va så skygga och han var på ganska långt håll från henne så eftergången blev aaaningen för lång för att få 1a ÖKL. så hon fick en fin 2a :) tira har redan två st 1 ÖKL HP, ett i norge ett i sverige och nu en 2 ökl :) hehe..
 
nu får vi hålla tummar att det går bra i SM till helgen i tärnafjällen.. :)
på återhörande
Kommentarer:
#1: Anonym

Så härliga fjällbilder och på hundarna, förstår att ni hade en fantastisk dag:)

2014-10-02 @ 17:01:26
#2: Maja

Anonym....det är jag...vet inte varför det blev så

2014-10-02 @ 17:02:29
Kommentera inlägget här:
Namn: Kom ihåg mig?
Mailadress:  
Bloggadress:  
Kommentar: